2018. április 9., hétfő

pedagógusaink örömére

Pedagógusainknak is szükségük van egy saját naplóra, amibe ők is jegyzetelhetnek, akár érdemjegyeket, akár azt, hogy a 10.b mikor ír röpdolgozatot, vagy témazárót. Ők is megérdemelnek egy saját rejtekhelyet.


Ehhez remekül szolgál a tanítói, vagy tanári zsebkönyv.

Nyomtatott grafikájú borítóink egyedi tervezésűek, és minden évben megújulnak.

A jegyzetelésnek most már csak a Tanárnő vagy a Tanár úr szabhat határt :)


Tanítói zsebkönyv
Az alsó-tagozatban tanító pedagógusok munkáját hivatott elősegíteni a Tanítói zsebkönyv , mely szem előtt tartja az alsó-tagozatban alkalmazandó értékelési szisztémát.

A kiadvány kettős funkciót kíván ellátni. Egyrészt olyan lapokat is tartalmaz, melyek a speciális feladatok elvégzését könnyítik meg (értékelő lapok, fejlődést regisztráló táblázatok, stb.), másrészt minimális eszköz- és anyagigényes tanulási-, pszichikus- és motorikus képességeket fejlesztő játékok gyűjteménye is.

A kiadvány az eddig megszokott formátumban (A/5, 145x205 mm) jelenik meg. A zsebkönyv műbőrkötésben, illetve többféle színes borítóval, jelzőszalaggal ellátva kerül forgalomba, 32 oldal információt, órarendet, osztálynévsort, 108 oldal heti beosztású naptárt (2018. augusztus 13.-tól 2019. augusztus 18.-ig), 12 oldal jegyzetlapot és 8 oldal telefonregisztert tartalmaz.



Tanári zsebkönyv
a tapasztalatok szerint elsősorban a felső tagozatban tanító, valamint középiskolai tanárok használják, mivel szerkesztése, időbeosztása az Ő tevékenységi körüket tartja szem előtt, mint például a félévi statisztikák elkészítését könnyítő mulasztási és érdemjegy táblázat.


Ha stílusos megjelenést szeretnél, rendeld meg mielőbb. Mi bemutatjuk, Te eldöntöd és kiválasztod. Akár pasis, akár csajos borítóval. Akár magadnak, akár pedagógusnapra, akár ajándékba az egész éves munkáért.

Nézd meg választékunk a droffice.hu weboldalon.