2018. április 13., péntek

alkoss, ültess

Van pár kidobandó konzervdobozod? Hasznosítsd őket újra! Hogyan?
Ezzel az egyerű, de nagyszerű kreatív ötlettel: alakítsd át őket kaspóvá! Ez a kedves, szemét újrahasznosító ötlet remek választás lehet gyerekek számára is. Elkészíteni egyszerű és élményekkel teli.
Az elkészült színes pálcikákkal bevont konzervdobozból lehet ceruzatartó is.

A színes kézműves projekt, hogy a gyerekek, ezek a kézműves botot virágcserepek ragasztó nélkül! Egy tökéletes, kézzel készített ajándék az Anyák napja vagy a tanári elismerés számára.

Mi kell hozzá?
-színes jégkrém pálcikák
-postásgumi
-tiszta konzervdobozok
-dekorációs szalag
-virágföld és virág

Hogyan készül el?
-Vegyünk kézhez egy postásgumit és helyezzük a konzervdobozra, ügyelve arra, hogy jól illeszkedjen.
-Vegyünk egy színes pálcikát és helyezzük a gumi alá. Ezt addig csináljuk, míg körbe nem érünk a dobozon.
A színes kézműves projekt, hogy a gyerekek, ezek a kézműves botot virágcserepek ragasztó nélkül! Egy tökéletes, kézzel készített ajándék az Anyák napja vagy a tanári elismerés számára.A színes kézműves projekt, hogy a gyerekek, ezek a kézműves botot virágcserepek ragasztó nélkül! Egy tökéletes, kézzel készített ajándék az Anyák napja vagy a tanári elismerés számára.
-Ahhoz, hogy eltakarjuk a gumit húzzunk egy darab szalagot a doboz körül szorosan (ezt vágjuk hosszabbra) és kössünk rá csomót (akár ragaszthatjuk is, ha hozzánk az közelebb áll).
-Töltsük fel a konzervdobozt a virágfölddel és helyezzünk bele virágot.
A színes kézműves projekt, hogy a gyerekek, ezek a kézműves botot virágcserepek ragasztó nélkül! Egy tökéletes, kézzel készített ajándék az Anyák napja vagy a tanári elismerés számára.

Mivel a doboz alján nincsenek vízelvezető lyukak, így, ha virágcserép készül, érdemes néhány lyukat ütni rá mielőtt nekilátunk az elkészítésnek.

Ez az egyszerű, kézzel készített dekoráció akár anyák napjára is tökéletes ajándék lehet :)